|

Noticies

Filtrar resultats

 • 7 d'agost de 2017 Horari OAC Plaça de la Vila

  Des del dia 8 d’agost fins al dia 25 d’agost l’OAC de la Plaça de la Vila romandrà tancada al públic a les tardes a partir de les 14:45 hores.

  L’horari d’atenció al públic durant aquests dies serà de 8:00 a 14:45 hores.

 • Acte 28 de juliol de 2017 Reconeixement als millors esportistes locals 2016-17

  El dia 22 de setembre d’enguany, a les 19 h, al Teatre Auditori de Llinars, tindrà lloc una nova edició de l’acte de reconeixement al mèrit esportiu local, temporada 2016-2017.

 • Can Mas Bagà 27 de juliol de 2017 Horari d'estiu de Can Mas Bagà

  Del 31 de juliol al 18 d'agost romandrà tancat.
  Del 21 al 25 d'agost només estarà obert als matins, de 8 a 14.30 h.
  A partir del 28 d'agost horari normal.

 • 26 de juliol de 2017 El Baix Montseny participa activament en el procés de renovació educativa Escola Nova 21

  El programa Escola Nova 21, amb una durada de 3 anys, té com objectiu principal sumar esforços de totes les escoles, institucions i persones que generi una mobilització sense marxa enrere per a l’actualització del conjunt del sistema educatiu català. Per aconseguir-ho, pretén en primer lloc, generar presa de consciència sobre la necessitat de canvi educatiu i, en segon lloc, sistematitzar i crear coneixement i procediments que facin possible el canvi en el si de les xarxes locals d’Escola Nova 21.

 • Escut Ball de Bastons de Llinars 14 de juliol de 2017 Llinars del Vallès recupera una tradició centenària

  Després de més d'un segle el ball de bastons torna a Llinars.

 • Contenidors 14 de juliol de 2017 Llinars del Vallès dóna més de nou tones de roba usada a Humana per dotar-les d'una finalitat social

  • La reutilització i reciclatge de la roba recollida evita l’emissió de 29 tones de CO2, en no ser enviades a un abocador per a incineració.

  • La Fundació, que celebra el 30è aniversari, va ser pionera en la recollida selectiva de roba usada.

 • Aplec 10 de juliol de 2017 Festa de Sant Cristòfol a Can Bordoi

  Diumenge 9 de juliol, va tenir lloc el tradicional Aplec de Sant Cristòfol a Can Bordoi.
  Enguany és el primer any que se celebra sense els impulsors de l’Aplec, els senyors Vilaseca. L’any passat es va plantejar la continuïtat de l’aplec en ja no estar presents els principals organitzadors, però donada la voluntat de continuar aquesta tradició, l’aplec s’ha tornat a celebrar.

 • Servei de primera acollida 4 de juliol de 2017 Servei de Primera Acollida a Llinars

  Amb l’objectiu de seguir treballant per construir un municipi acollidor, des del mes de maig, Llinars del Vallès, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, disposa del Servei de Primera Acollida, el qual està finançat per la Generalitat de Catalunya i amb cofinançament del Fons Social Europeu.

 • Open Night 3 de juliol de 2017 Els carrers de Llinars s'omplen de gent durant l'Open Night

  Llinars va celebrar aquest passat cap de setmana, 30 de juny i 1 de juliol de 2017, la quarta edició de l’Open Night, un acte organitzat per la UBIC i l’Ajuntament, amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat, el sector gastronòmic, la cultura, l’esport i el lleure.

 • 10 aniversari Petits Estels 3 de juliol de 2017 L'Escola Bressol Petits Estels celebra el seu 10è aniversari

  Divendres, 30 de juny, va tenir lloc la celebració del 10è aniversari de l’escola bressol Petits Estels, una escola que al llarg d’aquests deu anys s’ha anat consolidant i ampliant en espais i nombre d’alumnes.

 • 30 de juny de 2017 Afectacions al trànsit per l'Open Night

  Carrers tancats al trànsit durant la celebració de l'Open Night, el 30 de juny i l'1 de juliol de 2017.

 • Sessió informativa reempresa 28 de juny de 2017 Sessió informativa sobre reempresa, compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya

  El proper 5 de juliol de 15 h a 16.30 h tindrà lloc la sessió informativa de Reempresa a Mas Bagà (Avinguda Mas Bagà, 24 Llinars del Vallès), una jornada adreçada a persones que volen cedir i comprar una empresa, tant cedents com reemprenedors, és a dir, per una banda a empreses i comerços locals que per diferents motius a mig o llarg termini tinguin previst el relleu de la seva empresa a una tercera persona, o per altra banda a persones emprenedores que vulguin adquirir una empresa en funcionament i evitar la fase de creació.

 • Ban municipal Sant Joan 20 de juny de 2017 Revetlla de Sant Joan 2017

  Mesures de protecció per a persones i establiments en motiu del correfoc de la revetlla de Sant Joan.

 • CAP Llinars 19 de juny de 2017 13 de cada 100 visites programades als centres d'atenció primària (CAP) acaben sense presentar-se

  En els centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut al Vallès Oriental, el nombre de visites programades el 2016 a les què el pacient no es va presentar es va elevar fins arribar al 20% en els cas de les visites d’odontologia. Les visites programades per ser atesos en consultes d’infermeria són les següents que registren més absències. Altres serveis com pediatria, treball social i les consultes de medicina de família també comptabilitzen un elevat nombre de visites fallides, el que implica un gran nombre de pacients que, de poder ser atesos, no ho acaben sent.

 • Grup 16 de juny de 2017 El Punt Dona visita la Tarragona romana

  El dissabte 10 de juny, des del punt dona es va organitzar la sortida cultural “Tarragona Romana”on vam fer una visita guiada als monuments romans Patrimoni Mundial per la UNESCO.

 • 1 15 de juny de 2017 El Grup CataLands Solidari va celebrar un cap de setmana solidari de l'automòbil a Llinars

  Tota la recaptació obtinguda va destinada a l'Institut Català d'Oncologia

 • Robotseny 2017 15 de juny de 2017 Robotseny 2017

  El repte d’enguany ha estat trobar solucions plantejades per les empreses relacionades amb l’embalatge i la logística d’emmagatzamatge.

 • 15 de juny de 2017 El Punt Dona visita la Tarragona romana

  El dissabte 10 de juny, des del punt dona es va organitzar la sortida cultural “Tarragona Romana”on vam fer una visita guiada als monuments romans Patrimoni Mundial per la UNESCO.

 • TA 14 de juny de 2017 El Teatre Auditori consolida les seves línies d'actuació

  L’any 2016 ha sigut el segon any de vida del TA, i el primer any sencer de gestió, de temporades teatrals, 3 per any, i d’ús de les entitats.

 • 1 9 de juny de 2017 L'Ajuntament de Llinars del Vallès col·labora en l'exposició virtual "1936-1939: Uns altres refugiats" de la Xarxa d'Arxius Municipals

  En el marc del Dia Internacional dels Arxius, que té lloc el 9 de juny, la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona proposa la mostra virtual “1936-1939: Uns altres refugiats" , en què es visualitzen 144 documents procedents de 41 arxius d'ajuntaments de municipis menors de 10.000 habitants, gestionats pels arxivers itinerants d'aquesta corporació.

 • 1 8 de juny de 2017 Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Giola col·laboren amb una ONG a través de la realització d'un curtmetratge

  Els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Giola van presentar ahir, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, un curtmetratge que s’engloba dintre del projecte “Reacciona: Taller de cinema” finançat per l’Ajuntament de Llinars del Vallès, i que també ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona.

 • 1 7 de juny de 2017 Cursos gratuïts d'anglès estiu 2017

  El Servei Local d'Ocupació us informa sobre els cursos d'anglès gratuïts que tindran lloc a Granollers durant el mes de juliol.

 • 5 de juny de 2017 Curs de Soldadura Elèctrica

  El proper dijous 8 de juny s’inicia el curs de SOLDADURA ELÈCTRICA, TIC I MIG-MAG (80 h), en el marc del projecte PROMOURE L’OCUPACIÓ EN LA INDÚSTRIA LOCAL AL VALLÈS ORIENTAL (OIL16).

 • 31 de maig de 2017 Afectació al servei de padró d'habitants

  Entre el 31 de maig i el 6 de juny l'OAC no podrà inscriure cap habitant ni modificar cap dada del servei de padró.

 • Cantata 31 de maig de 2017 L'EMM celebra el final de curs amb la col·laboració de l'escola Damià Mateu

  El passat diumenge, 28 de maig, l'Escola Municipal de Música de Llinars del Vallès va celebrar el concert de final de curs.

Last update 07.08.2017 | 12:42

RSS Noticies

  També pot mantenir-se al corrent del que passa a través dels nostres canals RSS
 • Noticies