Maridatge amb DO Alella i taller d’estampació botànica "De l'hort al sushi"
Una nova proposta d'enostast emmarcada en el cicle d'experiència enoturístiques VI+ organitzades per La Terra de la Pansa Blanca i la DO Alella.
Hi participen: Can Colomer @horta_can_colomer, que portarà el seu producte fresc i de proximitat al restaurant Wabisabi @wabisabi.sushi.llinars, on es fusionarà amb la cuina japonesa i que ens oferirà Carbassó amb salmó i Spyci maguro amb salsa de figues fresques.
El Taller d'en Clot @eltalleretdelclot, amb la Laia Aguilar, que transforma la llana amb sensibilitat i creativitat, i que ens acompanya cada any a la Fira dels Torrons @firadelstorronsllinars.
El Rebost dels sentits @elrebost_7devi, amb el nostre sommelier que ens guiarà en la degustació dels vins.
I, com sempre, amb el suport de La Terra de la Pansa Blanca @terrapansablanca, impulsant aquestes experiències que mariden territori, vi de la DO Alella i cultura.
Entrades en aquest enllaç o al telèfon 619569957.
Experiències Vi+
Un cicle d'activitats enoturístiques que compta amb la participació de més d’una vintena de municipis del territori i establiments de la Ruta del Vi DO Alella
Una experiència única que combina gastronomia i creativitat. Gaudirem d’un maridatge de productes frescos de l’hort amb sushi, acompanyat dels vins de la DO Alella.
Per completar la vivència, s’organitzarà un taller d’estampació botànica, on la natura es converteix en art.
Masia Can Colomer (Google Maps)
Adreça:
Masia Can Colomer (Zona Collsabadell) abans d’arribar a la Casa de colònies Mogent
Darrera actualització: 10.10.2025 | 16:13