Robotseny 2022

Dissabte, 28 de maig de 2022 de 09.00 h a 14.00 h

Organitzat pels ajuntaments del Baix Montseny, escoles del Baix Montseny i el Centre de Recursos Pedagògics de Sant Celoni.
 

Robotseny és un projecte d’àmbit comarcal (Baix Montseny) que desenvolupa les competències científiques i creatives dels alumnes tot treballant de forma cooperativa. També té l’objectiu de crear una xarxa de professorat implicat en aquesta temàtica per tal de crear lligams i compartir experiències en aquests àmbits.

Com a eines per desenvolupar aquests aspectes s’ensenya a programar robots i a dissenyar-los mitjançant reptes comuns; a més a més, en l’apartat de la fira es promociona el mètode científic, amb una mirada vers la química (indústria influent en la zona).

El projecte es du a terme a l’aula i té una posada en escena en forma de torneig al final del curs. Hi poden participar els alumnes dels centres educatius del Baix Montseny des de 5è de primària fins a Batxillerat i Cicles.

La participació de l’alumnat es divideix en dues categories:

  • Robotseny Kids: es desenvoluparà durant el matí de la jornada i va destinada a nois/es de 5è a 2n d’ESO amb dues subcategories: primària i secundària.
  • Robotseny High: es desenvoluparà durant la tarda de la jornada i va destinada a alumnes de segon cicle de la ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Les escoles de Llinars que hi participen són: escola Ginebró, escola Damià Mateu, escola Salvador Sanromà i Institut Giola.

Adreça:

Rectoria Vella de Sant Celoni Parc de la Rectoria Vella s/n

Darrera actualització: 23.05.2022 | 10:12