Informació del Servei d'Ocupació de Catalunya

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 14:00

Davant la situació d'emergència provocada pel #COVID19, el SOC us informa sobre com donar-se d'alta com a demandant d'ocupació. En aquesta imatge es reflecteix tant la possibilitat de complimentar el formulari dissenyat en línia o l’accés al telèfon gratuït 900 800 046, així com els enllaços a webs on hi consta també aquesta i d’altra informació d’especial interès en aquests moments.

A la pàgina web del SOC podeu trobar informació adreçada a les entitats, a la ciutadania, a les empreses i també un apartat de normativa on s’hi reflecteix tota la normativa aprovada en relació amb l’afectació del COVID-19.

Aquesta informació també s’està difonen a través de les xarxes socials del SOC @ocupaciocat: Twitter, Facebook, Instagram; així com en @treballcat: linkedin.

En aquest enllaç podeu trobar informació sobre els ERTO i ERO elaborada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i la informació elaborada pel Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE) en aquest enllaç.

Per altra banda:

  • Borsa de treball d’emergència COVID-19 per a cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya en aquest enllaç.
  • Borsa de treball de la campanya agrària 2020 en aquest enllaç.
Darrera actualització: 02.04.2020 | 15:41