La 25a Fira dels Torrons es consolida al Castell Nou

Dimarts, 7 de desembre de 2021 a les 00:00

Per segon any consecutiu el Castell Nou ha estat l’escenari acollidor de la Fira dels Torrons de Llinars. Aquest any hi hem dedicat tres dies a la celebració d’aquesta 25a edició, que ha rebut 17.000 visitants, una xifra molt significativa que posa de manifest que tant l’organització de l’esdeveniment com l’indret escollit són un gran reclam per a totes les persones que l’han visitat.

La majestuositat del Castell Nou, la decoració nadalenca de l’espai i les actuacions que s’hi han celebrat han estat un gran èxit durant els tres dies de Fira, en els quals s’ha intentat, sobretot, donar un impuls al comerç local i de proximitat, un dels sectors que més està patint les conseqüències de la crisi derivada de la Covid19.

Entre tots els espectacles que s’han celebrat durant aquests dies, 4, 5 i 6 de desembre, destaquem la gran acollida i èxit rotund de La Black Music Big Band, amb un públic totalment entregat. El tret de sortida però, va anar de la mà de la Coral Turó del Vent, dissabte 4 de desembre al matí, amb la interpretació del seu repertori de Nadales. I per la tarda vam gaudir de l’espectacle inaugural del senyor Galet i la senyora Neula de la Colla Gegantera La Patufa. Les dues sessions de maridatge de vins i torrons han estat una novetat aquest any a la Fira, una experiència deliciosa i dels actes més aclamats, així com el taller de corones de Nadal de l’Itziar d’Itzidreams, experta en tot tipus de manualitats, ideals en aquesta època de l’any. L’espectacle familiar de la companyia Anna Confetti va aportar el punt d’humor amb les seves situacions còmiques i surrealistes, i com a cloenda de l’edició d’enguany el gran concert de Gòspel amb el Cor Gòspel Llinars, Cor Gòspel Cardedeu, RockGòspel i en Clau de Gòpel.

Per altra banda, el centre excursionista, com cada any, va celebrar la seva 27a caminada popular. I en el marc de la Marató de TV3, que aquest any va dedicada a la salut mental, l’entitat dels Deixebles de la Kabra van celebrar el seu 20è aniversari amb el concert de La Xiula al pavelló 1 d’octubre, i el Centre d’Esports Llinars va celebrar un torneig de futbol per la Marató.

Darrera actualització: 07.12.2021 | 21:29