Nadal a Llinars

Dijous, 9 de gener de 2020 a les 10:00

Comencem l’any 2020 deixant enrere les festes nadalenques que tant ens han fet gaudir a tots i totes.

Cada any s’organitzen a Llinars una sèrie d’activitats per gaudir al màxim d’aquestes dates, des de la Fira dels Torrons, que aquest any s’ha celebrat el 30 de novembre i l’1 de desembre de 2019, fins a la Cavalcada dels Reigs Mags de l’Orient, el dia 5 de gener de 2020. Així doncs, fent un repàs de totes les activitats realitzades, durant aquests dies han tingut lloc, entre d’altres, tallers nadalencs, activitats solidàries, jocs infantils, o el “market” de Nadal organitzat per la UBIC.

La música i el teatre també han estat protagonistes durant aquests dies. L’Escola de música va oferir el seu tradicional concert de Nadal al TA el dia 15 de desembre, també al TA Soledad Cardoso, Jesús Ventura i Pedro Rodríguez van oferir un concert de les millors peces de música clàssica de l’època nadalenca el dia 22 de desembre i la Coral Turó del Vent va actuar a l’església el mateix dia oferint un recital de nadales. Per altra banda, els dies 26 i 29 el TA va acollir la interpretació teatral de “Els Pastorets”.

Del 27 al 29 de desembre va tenir lloc al Parc de Nadal solidari, tres dies de diversió amb un munt d’activitats per fer al pavelló municipal i pavelló 1 d’octubre. El Parc de Nadal és un projecte solidari que té com a finalitat recollir joguines i aliments de llarga caducitat per aquelles persones que més ho necessiten. Aquest any hi ha hagut una novetat, i és que el dissabte 28 de desembre, el Parc de Nadal també va obrir les seves portes al matí.

I pensant en els Reis Mags d’Orient, el dia 3 de gener la Biblioteca va rebre la visita del Patge Real i va organitzar un taller de fanalets.

I el moment més esperat per a la canalla va ser sens dubte l’arribada dels Reis Mags de l’Orient. El dia 5 de gener tothom estava preparat per rebre els Reis Mags que van arribar a Llinars per la tarda i van fer la cavalcada pels carrers del poble acompanyats pel Patge Pipot, el Senyor Galet i la Senyora Neula. Pel matí les carrosses dels Reis es van poder visitar al pati del TA.

Darrera actualització: 09.01.2020 | 12:45