Carnestoltes 2020 i XXIX Ballada de Gitanes

Dilluns, 24 de febrer de 2020 a les 10:00

La festa més pocasolta de l'any va arribar a Llinars carregada de música, colors, disfresses i moltes ganes de passar-ho bé!

El Carnestoltes 2020 va començar amb la 5a Ballada de Gitanes de l'escola Damià Mateu, el divendres 21 de febrer al matí a la plaça dels Països Catalans, donant pas a la tarda a la rua de Carnestoltes de totes les escoles del poble i el Ball de disfresses infantil al pavelló 1 d'octubre amb el grup Xip Xap.

Dissabte, 22 de febrer, la gran Rua de Carnestoltes, acompanyada pel Rei i la seva comparsa, i amenitzada per la Xaranga Os pedrer, van omplir els carrers de disfresses, música i molta disbauxa. El pavelló 1 d'octubre va acollir el Concurs de disfresses, el Sopar popular i el Ball de Carnestoltes fins a la matinada.

Aquest any les disfresses premiades han estat:

- Categoria individual:
1r premi: Explorador des de l'aire
2n premi: El que tú ya sabes

- Categoria de parelles:
1r premi: Espantaocells
​2n premi: Súper herois

- Categoria de grup:
1r premi: Llinars a la Lluna
​2n premi: Escacs cracks

- Categoria de comparsa:
1r premi: Barrock
​2n premi: El bosc encantat del Damià Mateu

Diumenge, 23 de febrer, va tenir lloc la tradicional Ballada de Gitanes, que aquest any celebrava la 29a edició. La cercavila es va iniciar a la plaça Damià Mateu, passant per les places del poble, per acabar fent la gran Ballada a la plaça dels Països Catalans. El bon temps va acompanyar una Ballada que va gaudir d'un gran nombre de públic.

Darrera actualització: 24.02.2020 | 12:01