Speed Dating Professional 2022

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 10:00

El Castell Nou acollirà la setena edició de l’Speed Dating Professional que es celebrarà els propers 19 i 20 de maig.

L'Speed Dating Professional és una activitat inspirada en el sistema de cites ràpides d’origen americà, que s'utilitza des de fa temps per trobar parella, i que actualment s'ha implantat també en la selecció de personal.

Per portar-lo a terme es convoca a un número de professionals en recursos humans,  que seran els "seleccionadors/es " de les empreses, i per altra banda es convoca a persones candidates en recerca de feina que han d’estar inscrites al Servei Local d’Ocupació. Cada candidat/a disposa d’un límit de temps de 3 minuts per presentar la seva candidatura a cada seleccionador/a.

Totes les persones interessades, aturades i/o actives que hi vulguin participar en aquesta setena edició, podran fer la inscripció omplint el següent formulari. En aquest link existeix la possibilitat de seleccionar el perfil o perfils als quals es volen presentar les persones candidates.

L’Speed Dating Professional requereix una prèvia preparació, i en aquest sentit, es realitzaran tallers de processos de selecció per preparar aquesta sessió i explicar la seva dinàmica. La inscripció als tallers de preparació es pot fer omplint aquest formulari.

En el cas de les empreses, per participar a l’Speed Dating Professional, hauran de fer la inscripció en aquest formulari.

              

 

 

Darrera actualització: 03.05.2022 | 13:32

Imatges