Acte de Reconeixement a Esportistes de Llinars

Dimarts, 26 de setembre de 2023 a les 14:00

El passat dissabte, 23 de setembre, el pavelló 1 d’octubre va acollir una nova edició de l'acte de reconeixement a esportistes de Llinars que durant el 2023 han aconseguit una fita, un repte i/o un mèrit concret dins del seu esport.

Va ser una gala molt emotiva que va comptar amb un gran nombre de públic assistent. Com altres anys, Maria Jover va ser l’encarregada de conduir la gala que també va comptar amb la presència de Martí Pujol, alcalde de Llinars; Gabriel García-Miguel Navarro, regidor d’Esports; i representants de diverses entitats esportives del poble que van ser els encarregats de repartir els guardons entre els/les esportistes reconeguts/des.

Més de 200 esportistes han estat reconeguts/des pels seus mèrits esportius aquest any, tant a nivell individual, en parella o en equips. Molts i moltes d’aquests/es esportistes formen part d’entitats esportives del poble, que lluiten cada any per mantenir la igualtat d’oportunitats de gènere en tots els esports que s’ofereixen al poble.

Aquest any han estat representades a la gala entitats esportives com el Centre Excursionista, el club de Bàsquet, el club d’Escacs, el Centre d’Esports, el club de Futbol Sala, el club de Vòlei, el club de Patinatge Artístic, el club Rítmica CEL, el club de Billar, l’escola de dansa Vocacions i l’Associació de Balls de Saló.

El reconeixement als valors esportius ha estat d’una banda per al Karim el Aziz, per la seva trajectòria professional com a lluitador professional de Muay Thai, amb nombrosos títols a la seva esquena; i tot un exemple de superació i lluita contra una malaltia que li van diagnosticar el 2021, a la qual va fer front amb optimisme i actitud positiva, aconseguint finalment superar-la.

I d'altra banda per a 3 en reto, una història de superació i de creixement personal de la mà de 3 persones de Llinars que lluiten per superar els seus problemes de salut amb una energia i força dignes d'admirar. 3 en reto són la Míriam Lomeña, el José Hernández i la Mili Molina. Un dels seus reptes, entre d'altres, va ser realitzar el Camino de Santiago, on van completar els 120 quilòmetres des de Lugo. Cada dia per a ells representa una gran aventura per viure!

Durant la gala, vam poder gaudir de diverses actuacions de la mà de de l’Associació de Balls de Saló, de l’Escola de Dansa Vocacions, del Club Rítmica CEL i del ballarí llinassenc Asier Bautista, campió del món de ballet.

Darrera actualització: 02.10.2023 | 17:44