5è aniversari del Teatre Auditori de Llinars

Dijous, 27 de febrer de 2020 a les 10:00

El Teatre Auditori de Llinars, obra del conegut arquitecte portuguès Álvaro Siza, celebra 5 anys aquest proper diumenge, 1 de març.

I ho celebra, com no podia ser d’una altra manera, fent teatre! Amb la posada en escena d’una peça molt especial “La memoria de los chimpancés” d’Àfrica Hurtado, guanyadora del primer premi de dramatúrgia del TA, creat el passat 2019 durant la Setmana de la Dona per potenciar l’escriptura teatral feta per dones, i per donar visibilitat i premiar la qualitat de les dramaturgues catalanes.

Aquesta peça és també la primera producció del TA, dirigida per Txell Roda i interpretada per dues magnífiques actrius, Txus Estruch i Sara Martínez.

En aquests cinc anys de funcionament, el TA fa un balanç molt positiu de la seva trajectòria. Durant tot aquest temps ha acollit espectacles de tots els estils, apropant les grans interpretacions nacionals i internacionals al públic de Llinars i dels voltants, alhora fent visible el talent local. L’oferta d’arts escèniques del TA és àmplia, diversa i de gran qualitat.

El TA també acull les entitats culturals del municipi, potencia el lloguer de les seves sales per a qualsevol tipus d’activitat, ofereix una aula d’arts escèniques i crea sinèrgies i relacions amb l’entorn artístic i de gestió cultural i les administracions. En aquest sentit, el TA ja forma part del programa CERCLES de la Diputació de Barcelona, és un membre actiu de Teatres en Xarxa i GPS i acull cada any 3 residències artístiques de disciplines diferents.

Informació i programació del TA en aquest enllaç.

Darrera actualització: 27.02.2020 | 10:47

Imatges

La memoria de los chimpancés La memoria de los chimpancés