9a edició del Torneig d'històrics de futbol

Dijous, 25 de juliol de 2019 a les 15:15

El CE Llinars del Vallès i el CF Montmeló Unió Esportiva acolliran la novena edició del Torneig d'Històrics de futbol, que reuneix els clubs amb 75 anys o més d'història de la comarca. La voluntat del torneig, celebrat des de 2011, és reunir als equips i generar un espai per a la preparació de la nova temporada esportiva.

Avui, 25 de juliol, a la sala de plens de l'Ajuntament de Llinars del Vallès ha tingut lloc el sorteig dels emparellaments i partits, a la qual hi han assistit representants dels centres esportius que hi participaran en el torneig: CF Caldes de Montbui, FC Cardedeu, EC Granollers, CF Martorelles, CF Montmeló Unió Esportiva, CE Llinars del Vallès, CF Vilamajor i CF Vilanova del Vallès. La presentació, explicació i sorteig del torneig ha anat a càrrec de Martí Pujol, alcalde de Llinars, Lluís Esteban, tinent d'alcalde de Montmeló, Francesc Colomé i Ignasi Valls, president i gerent respectivament del Consell Comarcal, i Josep Aixandri, representat del CE Llinars.

El torneig començarà el 29 d'agost amb els 8 equips que hi participaran jugant els 1/4 de final, havent quedat el sorteig de la següent manera: FC Cardedeu contra CF Martorelles i CE Llinars contra CF Caldes de Montbui a Llinars del Vallès; i per altra banda EC Granollers contra CF Vilanova del Vallès i UE Montmeló contra CF Vilamajor a Montmeló.

Els 4 guanyadors dels quarts de finals s’enfrontaran entre ells a les semifinals i els 4 perdedors faran el mateix en l’anomenada semifinal de consolació. Els guanyadors de cada semifinal s’enfrontaran entre ells per jugar la final absoluta i final de consolació respectivament.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 13:28

Imatges

9a edició del Torneig d'històrics de futbol