Acords del Ple extraordinari del dia 25 d'octubre de 2021

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 13:15

El passat 25 d’octubre de 2021 a les 19 h va tenir lloc la celebració d’una sessió plenària extraordinària al Teatre Auditori de Llinars, que també es va poder seguir pel canal de Youtube: Ajuntament de Llinars del Vallès.

El primer punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació de l’acta del ple anterior, de data 13 d’octubre de 2021, que va ser aprovada per unanimitat de regidors/es presents.

El segon punt tractava la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística pel que fa a la UA7. L’aprovació provisional de la modificació de la UA7 es va enviar a la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat per a la seva aprovació. Al mes de juliol la Comissió d’Urbanisme va demanar la modificació de dos punts, un d’ells era un informe favorable per part de Red Ferroviaria que ja va ser entregat, i el segon requisit eren unes modificacions de volumetria del projecte anterior que amb l’aprovació s’espera quedin solucionades. Aquest segon punt de l’ordre del dia va ser aprovat per 12 vots a favor d’ERC, PSC, C’s i JxLl, i una abstenció del MALL.

Darrera actualització: 16.11.2021 | 13:30