Acords del Ple extraordinari del dia 29 d'abril de 2021

Divendres, 30 d'abril de 2021 a les 10:00

El passat dia 29 d'abril i de forma no presencial es va realitzar un ple extraordinari retransmès en directe per la plataforma Youtube. Aquest ple, de caràcter extraordinari per la urgència d'aprovació d'algunes mesures econòmiques, va començar a les 18 hores, i estava compost per 4 punts a l'ordre del dia. L'alcalde, Martí Pujol, va realitzar una prèvia excusant l'assistència del regidor de Ciutadans, Francisco José Casero, hospitalitzat i al que va desitjar una recuperació ràpida.

El primer punt, com és de costum, va ser l'aprovació de l'acta anterior del ple ordinari del 29 de març d'aquest present any 2021. Aquest punt va ser aprovat per unanimitat dels presents.

El segon punt, feia referència a una modificació de crèdit, explicada pel regidor d'Hisenda Josep Aixandri. Aquesta modificació incloïa entre d'altres partides, la provisió de fons per poder executar les obres del carrer 11 de setembre que s'han avançat per poder disposar d'una subvenció de la Diputació de Barcelona que requereix que les obres acabin abans del 31 de desembre del mateix any. Un altre part important de la modificació permetrà realitzar el canvi de gespa del camp de futbol, ja molt malmesa, i també  l'asfalt de carrers al Pla Morató, Carrer Cervantes i Ramón i Cajal, i d'entre altres punts la previsió de subvencions per valor de 40.000 euros als comerciants del poble que s'hagin vist afectats per la pandèmia. Aquest punt de l'ordre del dia només va rebre el vot en contra de la regidora del MALL Fidela Frutos.

El tercer punt de l'ordre del dia, referent a la creació d'una plaça d'auxiliar administratiu i també d'una plaça d'un caporal del grup C2, va ser aprovada per onze vots a favor i una abstenció.

Per últim, el quart i últim punt de l'ordre del dia feia referència a l'aprovació provisional de la Modificació Puntual de la Unitat d'Actuació número 7 del PGOU (Pla General d'Ordenació Urbanística). Aprovat per onze vots a favor i una abstenció, implementava les modificacions suggerides per l'ACA i diverses reclamacions ciutadanes referents a aquesta Unitat d'Actuació, que està disposada en una zona propera a l'estació de tren i la riera del municipi, davant del parc Ventura i Gassol.

A continuació s'exposen els punts de l'ordre del dia:

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior de data 29-03-2021.
2. Modificació de Crèdit 02/2021.
3. Modificació de la plantilla de personal i la relació de llocs de treball 2021 - Creació d'una plaça d'Auxiliar Administratiu/va i una plaça de Caporal grup C2.
4. Aprovació provisional de la Modificació Puntual de la Unitat d'Actuació número 7 (UA-7) del PGOU.

Darrera actualització: 30.04.2021 | 11:04