Acords del Ple ordinari del dia 25 de gener de 2021

Dimecres, 27 de gener de 2021 a les 11:00

El Ple Ordinari del dia 25 de gener va començar amb una prèvia de la mà de l’alcalde Martí Pujol, provocada per la recent mort de Vicenç San Francisco el dia 13 de gener, president de l’Associació de Gent Gran i Pensionista de Llinars, i també de la seva dona Hortènsia Pastor dies després, ambdós per la Covid-19.

Abans de començar amb els punts de l’ordre del dia, l’alcalde Martí Pujol va donar les gràcies públicament mitjançant aquest ple ordinari a les policies i els ajuntaments de Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor per l’ajuda que van prestar a la Policia Local de Llinars la nit de Cap d’Any amb la festa il·legal.

Fetes aquestes dues prèvies, s’arribava al primer dels dos punts de la part resolutiva del ple d’aquest 25 de gener, com és de costum la primera votació és l’aprovació de l’acta anterior, aquesta va ser aprovada per unanimitat.

El segon i últim punt de la part resolutiva era la moció presentada pel grup municipal del MALL, referent a “la reprovació de l’alcalde Martí Pujol (ERC) sobre la gestió informativa dels efectes de la pandèmia de la COVID-19 a la població i sobre la gestió informativa de la festa “rave” il·legal de Cap d’Any a Llinars del Vallès”, no va ser aprovada i només va tenir el suport del grup que la presentava.

Els grups de PSC, Ciutadans i Junts per Llinars van destacar en les seves intervencions que tot i que la comunicació de l’ajuntament a la ciutadania podia ser millorable en els casos esmentats, la gestió de l’alcalde i l’equip de govern era correcta pel que feia a temes com la gestió de la nit de la “rave” i la ràpida actuació a la zona de la Policia Local.

Acabada la part resolutiva, es donava pas a l’activitat de control donant compte al ple de les resolucions d’alcaldia des de l’últim ple, i es passava a l’apartat de precs i preguntes.

En l’apartat de precs i preguntes el grup municipal del MALL, presentava X preguntes i X precs. De temes tan diversos com la factura de l’aigua, la situació de la residència per la pandèmia o si l’Ajuntament es presentaria com a acusació particular.

A continuació s'exposen els punts de l'ordre del dia:

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior de data 30-11-2020
2. Moció que presenta el Moviment Alternatiu de Llinars (MALL) de reprovació a l’alcalde Martí Pujol (ERC) sobre la gestió informativa dels efectes de la pandèmia de la COVID-19 a la població i sobre la gestió informativa de la festa “rave” il·legal de Cap d’Any a Llinars del Vallès.
3. Donar coneixement de les resolucions d’alcaldia des de la darrera gestió plenària ordinària.
4. Precs i preguntes presentades pel grup municipal MALL.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 14:39