Acte de Reconeixement als i les millors esportitstes de Llinars

Dilluns, 26 de setembre de 2022 a les 16:00

El passat dissabte, 24 de setembre, el pavelló 1 d’octubre va acollir una nova edició de l'acte de reconeixement als i les millors esportistes de Llinars.

La gala va ser conduïda per la Maria Jover i va comptar amb la presència de Martí Pujol, alcalde de Llinars; Mònica López, regidora d’Esports i Joventut; i representants de diverses entitats esportives del poble que van ser els encarregats de repartir els guardons entre premiats i premiades: Pep Auladell, del Club Billar Llinars; José Paleo, del Club de Petanca Llinars atlètic; Jordi Villaret, president del Centre excurionista Llinars; Mikel, president del Club Futbol Sala Llinars i Jaume Majoral, president del Club Bàsquet Llinars.

El reconeixement als valors esportius ha estat, aquest any, per el Jaume Vila, que ha presidit durant més de 25 anys el Club Billar Llinars; i a la Susi Rovira, per la seva vinculació i implicació durant 20 anys al Club Bàsquet Llinars i al Centre excursionista.

Durant la gala es va poder gaudir de les actuacions de l’Escola de Dansa Vocacions, Rítmica CEL i de l’Associació de Balls de Saló.

En els documents adjunts us oferim un àlbum de fotografies de la jornada i la relació de premiades i premiats.

Darrera actualització: 27.09.2022 | 14:22