Acte de Reconeixement Jove 2022

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 11:00

Berta Canal Turà i l'Equip Legolàctics han estat les dues candidatures premiades en la segona edició del Reconeixement Jove de Llinars del Vallès 2022.

Tant nominats/des d'aquesta segona edició, com guanyadors/es de la primera, hi van assistir a l'acte que es va celebrar ahir, 19 de desembre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Llinars. Els resultats han estat fruit d'una votació popular i del criteri d'un jurat format per personal de l'Ajuntament i de les entitats juvenils Akelarre i Colla Gegantera La Patufa.

En aquesta edició han estat cinc les candidatures presentades: Darío García Estevan de 21 anys, director de curtmetratges; Javier Colomera Sosa de 19 anys, cantant de rap; Berta Canal Turà de 25 anys, pastissera; Pol Calvo Sánchez, de 16 anys, cantant; i l'equip Legolàctics, d'edats compreses entre els 14 i 18 anys, programadors/es de robots. Nou joves que desenvolupen tasques molt diferents entre elles, de gran valor, que han estat premiats/des en diferents ocasions i que treballen diàriament amb molta constància per aconseguir les seves fites.

Per altra banda, els joves premiats i la jove premiada a la primera edició, Karim El Aziz, Asier Bautista i Fautomata Diaby, van assistir a l'acte per donar relleu als guanyadors/es d'aquesta segona edició. 

Felicitats als/les guanyadors/es i enhorabona a tots/es per la tasca que desenvolupeu!

Darrera actualització: 21.12.2022 | 09:38