Asier Bautista finalista en els premis Talent Jove del Vallès Oriental

Dijous, 27 d'abril de 2023 a les 12:00

El passat 26 d'abril de 2023 es va celebrar la gala dels premis Vallesà de l'any 2022, promogut pel diari 9 Nou i el consell comarcal del VO, a Santa Eulàlia de Ronçana.

El llinassenc Asier Bautista va ser proposat per l'Ajuntament de Llinars del Vallès com a candidat al premi Talent Jove del Vallès Oriental, emmarcat dins de la gala del Vallesà de l'any. L'Asier ha destacat per la seva trajectòria en el món de la dansa, ja que amb només 14 anys ha guanyat premis de gran categoria, fet que li ha permès obtenir una beca a l'European School of Ballet d'Amsterdam (Paísos Baixos). Aquests èxits l'han portat a ser finalista d'aquest premi, el guardó del qual el van recollir els seus pares.

L'Asier va ser finalista juntament amb el ballarí Marc Comellas de La Garriga. El guardó Talent Jove 2022 va ser per a la psicòloga i directora de lleure, Carla Gámez d'Aiguafreda.

El premi Vallesà de l'any ha estat en aquesta edició per al director de la Fundació Reir de Granollers, Dani Julià. Per altra banda, el premi homorífic va ser destinat al reconegut naturalista Martí Boada de Sant Celoni. Per últim es va lliurar el premi empresa vallesana a l'empresa ACP de Canovelles.

Des de l'Ajuntament volem donar l'enhorabona a tots i totes finalistes i premiats/des en aquesta gala, i en especial a l'Asier Bautista que esperem que segueixi cultivant èxits com fins ara.

Darrera actualització: 27.04.2023 | 14:51

Imatges