Baix Montseny, bons moments

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 09:00

Des de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny, integrada pels quinze municipis de la zona del Baix Montseny i de la que en forma part l’Ajuntament de Llinars del Vallès, s’ha realitzat un vídeo promocional conjunt amb l’objectiu de presentar els principals atractius turístics de la zona, a més de la situació privilegiada que suposa el Baix Montseny, amb el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor.

Al llarg del vídeo es poden veure diferents paisatges i llocs característics dels municipis fent al·lusió a la gastronomia, el patrimoni, les festes i tradicions, les activitats culturals, els itineraris senderistes i cicloturistes i els allotjaments de a la zona.

Aquest projecte vol promocionar un turisme sostenible i natural envoltat dels nostres paratges, i tota l’oferta lúdica i esportiva que ofereixen els municipis del Baix Montseny sota el lema “Baix Montseny, bons moments”. El projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Immaterial Vallès i Circ Cric.

Des de l’Ajuntament de Llinars del Vallès hi donem tot el suport a un turisme de qualitat que donarà un impuls econòmic als municipis de la zona.

Darrera actualització: 22.09.2022 | 13:11