Begònies i petúnies per als infants de Llinars

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 14:00

Dintre del projecte de Viles Florides, l’Ajuntament de Llinars ha regalat avui, 8 de juny, plantes de begònies i petúnies a cada infant de les escoles del poble, perquè totes les llars contribueixin a un Llinars més florit.

I per saber com transplantar i tenir cura d'una planta, l'Elisabet Basart de "Plantes i Regals Matilde" ens ofereix un vídeo explicatiu.

El projecte Viles Florides vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de projectes d'enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l'àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Llinars es va unir al projecte de Viles Florides l’any 2015, una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor. Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir. En l'última edició, Llinars va obtenir 4 flors, el màxim guardó. El mes de setembre sabrem el resultat de l'edició d'enguany.

 

Darrera actualització: 08.06.2021 | 21:55