Caminada en commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 11:30

Sota el lema “Orgullosa de ser dona”, el proper 24 de novembre tindrà lloc una caminada organitzada entre els municipis de Llinars del Vallès, Vilalba Sasserra, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, per commemorar el 25N, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, una problemàtica que afecta a tota la societat i que persisteix any rere any.

La sortida començarà a les 9.30 h des de la plaça de la Vila de Llinars fins a Vilalba Sasserra. També existeix l’opció de sortir a les 9.24 h des de la parada de bus de Sant Antoni de Vilamajor, en transport gratuït, fins a Vilalba Sasserra.

El disseny del cartell de la caminada d'aquest any ha estat realitzat per Lola Roca, alumna de l’escola Ginebró, i guanyadora del concurs de cartells, l'objectiu del qual era sensibilitzar i prevenir a la població jove sobre la problemàtica de la violència masclista. 

A l'endemà, 25 de novembre a les 18 h a la plaça de la Vila, tindrà lloc la lectura del manifest en commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les Dones.

Darrera actualització: 04.12.2019 | 14:04