Canvi de gespa del camp municipal d'esports

Divendres, 18 de novembre de 2022 a les 12:00

El canvi de la gespa del camp municipal d’esports estava previst realitzar-lo aprofitant l’aturada nadalenca de 2021. Però l’empresa que havia estat adjudicatària del concurs públic, finalment va renunciar a executar les obres donat l’augment de costos de la crisi energètica mundial.

Donat l’encariment de totes les matèries primeres necessàries per executar les obres es va optar per esperar un temps prudencial per veure l’evolució del mercat i es va realitzar un tractament de manteniment de la gespa actual per tal que estigués en les millors condicions per a la pràctica esportiva.

Aquest estiu passat (2022) es va redactar un nou projecte i es van licitar les obres amb un preu adaptat al mercat, que van ser adjudicades el mes d’agost a l’empresa Mondo Iberica SAU. 

El Centre d’Esports Llinars sempre ha estat informat de tots els tràmits que s’han portat a terme, i han col·laborat amb l’Ajuntament per poder realitzar les obres el més aviat possible, conscients que aquestes paralitzarien temporalment la seva activitat però prioritzant l’execució de les obres.

Darrera actualització: 25.11.2022 | 14:15