Comença la campanya Aquí no llencem res! per recordar a la ciutadania que recicli més

Dimarts, 3 de setembre de 2019 a les 12:30

El nivell de recollida selectiva que es registra a l’àmbit del Consorci és molt millorable, la mitjana és del 38%, i per intentar reduir el volum de residus que no es separen correctament i que van a parar al contenidor de la resta i podrien ser valoritzables si es dipositessin en el contenidor corresponent, el Consorci posa en marxa una campanya a peu de contenidor.

Des del 8 d’octubre fins al 26 de novembre, de dilluns a divendres i en horari de quatre a vuit de la tarda, dos equips de 4 informadors seran a peu de contenidor per informar als ciutadans sobre com poden contribuir a augmentar l'índex de reciclatge i demana’ls-hi que separin els residus a casa.

La campanya que recupera el lema ‘Aquí no llencem res!... Aquí ho reciclem tot!’ està adreçada a la gent que no participa en el procés del reciclatge i que no separa els residus domèstics a casa seva. Es tracta de promoure un canvi d’hàbits explicant els efectes negatius que té sobre el medi ambient llençar-los tots a la mateixa bossa i els efectes positius que té la correcta separació dels residus.

Finançada íntegrament pels Sistemes Integrats de Gestió (SIG) Ecoembes i Ecovidrio, es desplegarà a Llinars del Vallès del 2 al 10 de setembre.

 

Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental

Darrera actualització: 03.09.2019 | 13:02