Comença un curs més a l’Espai Jove la Masoveria

Dimecres, 25 de setembre de 2019 a les 10:00

El passat 12 de setembre, coincidint amb l’inici del curs a les escoles, l’Espai Jove la Masoveria va tornar a obrir les portes al jovent de Llinars, mantenint els horaris del curs passat: de dimarts a divendres de 16.30 a 20.30 h.

Per qui no ho conegui, la Masoveria és l’espai per als joves de Llinars, un espai on venir a passar la tarda, trobar-se amb els seus iguals i conèixer gent nova. Es posen a la seva disposició els recursos amb els que compta l’espai, com una sala d’estudi amb ordinadors o un espai polivalent on fer reunions o estudiar (es poden reservar prèviament).

Però si per algun motiu existeix la Masoveria, és per estar al costat del jovent. L’equip de joventut de l’Ajuntament de Llinars està per fomentar la participació, acompanyar a fer realitat idees i projectes, orientar en temes de formació, món laboral o mobilitat i oferir activitats que engresqui els/les joves. En definitiva, com es va dir en l’anterior Taula de joventut, estan per fer un assessorament vital.

Per aquest curs ja us podeu inscriure als tallers que s’iniciaran la primera setmana d’octubre:

  • Gravació i composició: Dijous de 19 a 20.30 h
  • Il·lustració i Manga: Divendres de 16.30 a 18 h
  • Guitarra: Divendres de 18 a 19.30 h

Si esteu interessades podeu enviar un e-mail a: lamasoveria@llinarsdelvalles.cat

O contactar trucant o via whatsapp al: 659 300 963

Tallers Estiu 2019

I si de tallers parlem, volem fer memòria d’aquest juliol que ja sembla quedar tan lluny. Durant aquest mes es van dur a terme cinc tallers diferents a la Masoveria. Es van mantenir els tallers d’il·lustració a càrrec de Laura Càceres i de guitarra a càrrec d’en Xavi Rius, als quals es van afegir nous alumnes als ja consolidats al llarg del curs.

Va estrenar-se el taller de gravació i composició a càrrec d’en Jordi Lillo, el mateix dinamitzador de l’espai. S’hi van gravar una dotzena de cançons de rap dels joves de la Masoveria, a més de la falca feminista que vau poder escoltar durant els dies de Festa Major gràcies a l’Assemblea Feminista de Llinars.

També es va estrenar el taller de màgia a càrrec de l’Eloi Vicente. Els que van veure el resultat de les sessions encara estan intentant esbrinar quin és el secret dels seus trucs, o si es tracta simplement de màgia... Per últim en Ferran Castellnou va oferir un taller de graffiti que també ens va servir per donar vida a les parets blanques de l’espai de trobada de la Masoveria.

Darrera actualització: 08.10.2019 | 15:52