Comencen les obres d’ampliació de l’Escola Bressol Petits Estels

Dimecres, 24 d'abril de 2024 a les 17:00

Ja han començat les obres d’ampliació de l’Escola Bressol Petits Estels de Llinars. Els operaris han iniciat les tasques de desmuntatge dels jocs que hi havia al terreny on es faran els treballs, a més dels moviments per iniciar la construcció dels fonaments.

El projecte possibilitarà que el curs que ve el centre compti amb dues aules més i passi de sis a vuit. A més, disposarà d’una nova sala polivalent i nous banys per alumnes i per a professors. D’aquesta manera, la capacitat de l’escola passarà de 94 a 122 alumnes.

La regidora d’Educació, Mònica López, ha celebrat l'inici dels treballs: "Els tràmits administratius han estat llargs. Agraeixo la bona feina dels tècnics de l'Ajuntament, que han posat tots els seus esforços per poder començar l'ampliació el més aviat possible. Ara

esperem que vagi tot bé i que poguem donar servei als infants i a la seves famílies com abans millor".

El juny del 2022 es va aprovar el projecte d’ampliació del centre i es va sol·licitar al Departament d'Educació de la Generalitat la corresponent ampliació de la capacitat autoritzada per afrontar la creixent demanda de places.

El projecte té un cost d’un 455.000 euros, 285.460 dels quals provindran d’una subvenció del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

Darrera actualització: 24.04.2024 | 14:42

Imatges