Convocatòria extraordinària d'ajuts econòmics

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 14:00

Del 6 d’octubre al 4 de novembre el sector empresarial afectat econòmicament per la crisi del Covid 19 durant el primer trimestre del 2021 podran fer la sol·licitud per la convocatòria d'una línia d'ajuts econòmics en règim de concurrència no competitiva que ha impulsat per segona vegada,  la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llinars del Vallès.

L'Ajuntament de Llinars del Vallès ha obert la convocatòria extraordinària d'ajuts econòmics destinats a establiments que desenvolupin una activitat empresarial, professional o artística amb l'objectiu de pal·liar les conseqüències econòmiques generades per la situació d'emergència sanitària per la crisi de la COVID-19. Per poder oferir aquests ajuts, l’Ajuntament ha suplementat la dotació econòmica de Promoció Econòmica amb 40.000€. La finalitat dels ajuts és poder oferir, des de la regidoria de Promoció Econòmica, un impuls i suport per al restabliment amb normalitat de l'activitat econòmica i comercial local.

Les sol·licituds de les subvencions, en règim de concurrència no competitiva, es podran presentar telemàticament a través del web municipal en aquest enllaç i l'import s'haurà de destinar a fer front a les despeses fixes del negoci, tals com lloguers, despeses financeres, subministraments i el 50% corresponent a la taxa de residus. 

El termini per presentació de sol·licituds comença demà dimecres, 6 d’octubre i s'acabarà el 4 de novembre.

Convocatòria de subvencions per al sector empresarial afectat econòmicament per la crisi de la COVID-19 durant el primer trimestre de 2021.

 

Darrera actualització: 06.10.2021 | 19:34