El Castell Nou acull la 26a Fira dels Torrons

Dimecres, 14 de desembre de 2022 a les 09:00

Un cop més, la Fira dels Torrons de Llinars del Vallès, que celebrava la seva 26a edició ha estat tot un èxit, gaudint de més de 10.000 visitants durant els tres dies que s’ha celebrat: 3, 4 i 5 de desembre. L’escenari escollit, el Castell Nou, ha estat un dels grans protagonistes del seu èxit, així com tota l’organització de l’esdeveniment.

En aquesta edició s’han donat cita 75 parades, sempre intentant donar un impuls al comerç local i de proximitat. També hem gaudit de dos concerts diaris, de tallers familiars, teatre infantil i tres maridatges sensorials de cava i torró que ha estat el gran reclam d’aquesta edició, comptant per aquesta deliciosa experiència amb pastissers de proximitat de Llinars del Vallès, Sant Pere de Vilamajor i Santa Maria de Palautordera.

En aquesta edició s’han celebrat tallers de diverses temàtiques: pintacares, creació de targetes de Nadal, com treballar la fusta, macramé i corones de Nadal.

I les actuacions han estat variades, sempre pensant en tot tipus de públic: el concert de Gòspel que va comptar amb l’actuació del llinassenc Pol Calvo i el grup Die Krögers, el dissabte 3 de desembre; els grups Norten Cellos i Victors & Marky, el diumenge 4; i el tribut a Gato Pérez i Andrés acústic guitarra i veu, el dilluns 5 de desembre, que donava per finalitzada la Fira d’aquest any.

No va faltar, en aquesta edició, la visita dels senyors del Nadal a la Fira, la 28a caminada del Centre excursionista i per suposat el Brou de Nadal amb pintxo de mandonguilla que tant ve de gust en aquests dies de fred.

Darrera actualització: 14.12.2022 | 13:53