El Consell Escolar Municipal de Llinars, aquest cop de caire pedagògic, reactiva el Pla Educatiu Local

Divendres, 5 d'abril de 2024 a les 22:00

Aquest dijous 4 d'abril ha tingut lloc el Consell Escolar Municipal de caire pedagògic a Llinars del Vallès. Can Lletres ha acollit la sessió, que ha servit per reactivar el Pla Educatiu Local, un programa que es va presentar a finals de l'any 2018, però que va quedar aturat per la pandèmia del coronavirus.

El pla vol -entre altres objectius- obtenir un diagnòstic de la situació educativa al municipi per part de totes les parts implicades, traçar una estratègia d'acció, fixar els objectius prioritaris i delimitar i donar resposta a les necessitats que es detectin, com ara abordar eficaçment les situacions de risc educatiu i social de l'alumnat infantil i adolescent, l'abandonament educatiu, les necessitats de la infància o de la vellesa.

La regidora d'Educació, Mònica López, ha valorat la presència d'una gran part de la comunitat educativa i els pròxims objectius. "El següent pas és que en el pròxim Consell Escolar totes les parts portem les propostes que tenim en les quatre etapes de l'educació marcades pel Pla educatiu local: la primera infància, la infantesa i l'adolescència, la joventut i l'adultesa i la vellesa".

D'altra banda, la sessió ha servit per conèixer més detalls del projecte Reconnecta't. Una de les seves impulsores, Laia Vidal, ha explicat com aquesta iniciativa vol lluitar contra l'ús precoç dels dispositius electrònics sense control i per una adolescència lliure de mòbils.
La sessió també ha servit per escollir els dies de lliure disposició pel curs que ve.

A l'acte també hi han estat presents l'alcalde de Llinars, Martí Pujol, i el primer tinent d'alcaldia, Joan Ramon, a més del cap de l'oposició, Gerard Coderch.

Darrera actualització: 11.04.2024 | 23:43