El Delegat del Govern, Antoni Morral, visita Llinars.

Dijous, 7 d'abril de 2022 a les 12:30

L'alcalde Martí Pujol i el regidor d'Hisenda, Administració i Seguretat Ciutadana, Josep Aixandri, han rebut el delegat territorial del Govern a Barcelona, Antoni Morral, en la seva visita a Llinars durant el matí d'aquest dijous 7 d'abril.
 

Primerament, a la sala de juntes de l'Ajuntament, han repassat en una reunió de treball, qüestions d'importància per la ciutadania de Llinars com la seguretat ciutadana, el patrimoni arquitectònic i cultural, i les infraestructures de la Generalitat presents a Llinars.

Un cop acabada la reunió, el delegat ha signat el llibre d'honor de la corporació i ha visitat l'arxiu i museu municipal, així com la rodalia del Castell Nou acompanyat per l'alcalde.


Antoni Morral és delegat del Govern des del juny de 2021, i entre les seves funcions té l'àmbit de la seguretat, el seguiment de l'execució de programes interdepartamentals i és l'autoritat delegada de seguretat pública i trànsit per part del Govern en 127 municipis de les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Maresme.

Darrera actualització: 07.04.2022 | 12:38