El Servei Local d'Ocupació aposta per la formació

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 12:00

El darrer curs d'aquest any ha estat el de carretoners.

Sempre pensant en les persones en situació d'atur i en aquelles que volen millorar la seva situació laboral, el Servei Local d'Ocupació de Llinars ha format a un gran número de persones durant aquest any 2019, amb l'objectiu de poder incorporar-se al mercat laboral amb els requisits i la formació pertinent que demanden els llocs de treball.

En aquest sentit, s'han realitzat cursos d'informàtica, de jardineria, d'intel·ligència emocional i social, d'agricultura, etc. El passat mes de maig també va tenir lloc una sèrie de tallers de processos de selecció de competències, que van acabar en una sessió d'Speed Dating Professional, un sistema d'entrevistes laborals en un espai de temps reduït que està donant molt bons resultats.

I per acabar, el darrer curs que s'ha celebrat, amb molt bons resultats per part de l'alumnat que s'ha presentat, ha estat el de carretoners, que va sorgir de l'última reunió amb les empreses del municipi com a competència transversal en els seus perfils professionals. El curs, impartit per Apec Granollers, constava de tres sessions teòriques a Can Mas Bagà i una sessió pràctica a les instal·lacions d'Apec.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 14:08