El TA acull l'acte de reconeixement als millors treballs de recerca d'alumnes de 2n de batxillerat de l'escola Ginebró

Dimecres, 22 de maig de 2019 a les 21:55

8 alumnes de 2n de batxillerat de l’escola Ginebró han estat premiats i premiades pels seus Treballs de Recerca, en un acte celebrat aquesta tarda, 22 de maig, a la sala Montseny del Teatre Auditori.

El treball de recerca de batxillerat és, possiblement, el repte acadèmic més interessant a què s’han d’enfrontar els estudiants d’aquesta etapa – comenta Enric Matamala, sots-director de l’escola i conductor de l’acte, i afegeix: Es tracta d’un veritable projecte d’investigació en el qual els alumnes han de desenvolupar les seves capacitats i habilitats d’una manera molt transversal a partir dels seus interessos personals o acadèmics.

Martí Pujol, alcalde de Llinars, ha destacat la importància d’escollir un tema determinat en el treball de recerca i implicar-se en ell, fet que determinarà en el futur una continuïtat en la formació acadèmica.

Per altra banda, Maria Expósito, directora del centre ha felicitat els i les alumnes premiats i premiades per la feina realitzada.

Els treballs premiats aquest any 2019 han estat:

Toasted_Comics: Webcòmics a Instagram de Sofia Torrado Blasco, l’objectiu del qual és crear còmics que puguin ser llegit per Internet: els webcòmics. Sofia ha realitzat 40 webcòmics i una revista en format físic. Tutor: Pau Farell.

ADA. Procés de creació d’un capgròs de Nonna Vives Camps, un treball de recerca vinculat a la cultura popular, amb l’objectiu de posar en pràctica tots els processos de construcció pels que passa un capgròs abans de sortir a ballar per les places i els carrers. Tutor: Pau Farell.

Creació d’un partit polític de Carlota Jiménez Mosqueda i Laia Monés Pons, amb l’objectiu de crear un partit innovador que estimuli la participació de la ciutadania en la vida política a través del diàleg, el contrast d’idees i el consens.  Tutor: Patxi Perales.

Estudi dels efectes de les microones en els organismes vius d’Antoni Mínguez Pallarès, on investiga l’efecte dels diferents tipus d’ones electromagnètiques en els organismes vius per esbrinar si són nocives o no. Tutor: Carles Blasco

L’Art d’invertir de Josep Mas Bayó i Martí Monferrer Barberà, amb l’objectiu de descobrir i entendre el funcionament de la borsa i altres mercats financers. Tutora: Dolors Morcillo.

Savings Solar de Pol Montané Puig, on explica com crear una empresa autosostenible energèticament a través de l’energia fotovoltaica, analitzant si és viable econòmicament. Tutora: Dolors Morcillo.

Darrera actualització: 23.05.2019 | 13:35