Eleccions agràries 2021

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 15:00

Els dies 25 i 26 de març tenen lloc les Eleccions Agràries. La pagesia està cridada a participar en les primeres eleccions pel sistema de votació electrònica.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat organitza les eleccions del sector agrícola i ramader incorporant les darreres tecnologies d'identificació personal i seguretat digital del procés, cosa que permetrà substituir les tradicionals votacions amb urnes i paperetes pel vot electrònic per a tothom.

Qui pot votar: El cens el formen 20.609 electors i electores, majoritàriament persones físiques que han fet la declaració agrària i també persones jurídiques. Cens electoral

Què es vota: Els electors escullen els 10 membres de la Taula Agrària, l'òrgan de diàleg permanent entre el sector de la ramaderia i l'agricultura i el Govern.

Com participar:

  • Vot electrònic remot: El dia 25 de març els electors i electores poden votar remotament. En el cas dels professionals autònoms, es poden identificar amb l'IdCat Certificat, el DNI electrònic o altres certificats reconeguts. També es pot votar amb el sistema de reconeixement. En aquest cas, cal sol·licitar-ho entre l'1 i el 16 de març.
    Les empreses han de votar de manera remota el dia 25 de març i s'hauran d'identificar mtijançant un certificat electrònic qualificat.
  • Vot electrònic presencial: Els professionals autònoms podran votar de manera presencial el 25 i 26 de març amb el DNI des de qualsevol dels punts d'assistència al vot electrònic repartits per tot Catalunya. Punts presencials.
    Al Vallès Oriental els punts presencials es troben a Granollers, Caldes de Montbui, Les Franqueses del Vallès (Llerona) i Sant Antoni de Vilamajor.
Darrera actualització: 31.03.2021 | 13:29