Els Reis Mags d'Orient, a punt d'arribar a Llinars

Dimecres, 3 de gener de 2024 a les 00:00

Llinars del Vallès és a punt de viure la nit més màgica de l'any. Els Reis Mags d'Orient arribaran aquest divendres a la tarda. Dijous, però, s'instal·larà el Campament Reial al Castell Nou.

 

La presència reial a Llinars s'iniciarà el dijous 4 de gener. A partir de les 17.00h. el Castell Nou acollirà el Campament on els més petits podran veure el patge Llibreter per entregar-li les cartes per a Melcior, Gaspar i Baltasar. A més, es podrà fer un recorregut per l'interior del castell en què es podran veure tots els elements que acompanyaran Ses Majestats la tarda de la cavalcada i, qui ho desitgi, podrà entregar el xumet al patge Pipot.

El Campament Reial també estarà obert el divendres 5, d'11.00h a 13.00h.

I a la tarda, el plat fort: l'arribada dels Reis d'Orient. A partir de les 18.00h, les carrosses reials arribaran a Llinars i desfilaran al llarg de l'avinguda Pau Casals fins al Castell Nou. Aquí rebran els nens i les nenes, que els podran saludar i parlar amb ells.

La cavalcada reial implicarà que no es pugui aparcar a Pau Casals, des de la Plaça de l'Església fins la riera, a partir de les 14.00h i fins la finalització de l'acte. La circulació de vehicles estarà tallada mentre duri la desfilada.

Darrera actualització: 04.01.2024 | 14:06