Guia Gastronòmica i de Turisme rural

Dissabte, 30 de març de 2013 a les 15:24

Llinars és un municipi molt arrelat a la seva història i als seus costums i tradicions. I en aquest sentit disposa d'una oferta turística molt variada pel seu entorn i per les seves activitats tant culturals com esportives.

La gastronomia juga un paper molt important en aquesta tradició ja que es troba vinculada notablement a la cultura llinassenca, per la seva història, pel seu entorn natural, per la seva tradició boletaire, etc. La gastronomia és sens dubte un dels components més populars de la cultura, que es transmet de forma oral en la majoria dels casos i encara que evolucioni sempre manté la seva arrel i la seva essència lligada als productes de la seva terra.


Per aquest motiu l'Ajuntament de Llinars, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, disposa d'una Guia Gastronòmica i de Turisme Rural per fer difusió dels seus restaurants, de cuina tradicional o creativa, que disposen de salons per a grans celebracions i per a dinars d'empresa, i que són una opció turística determinant; així com dels seus allotjaments, sempre vinculats al turisme rural.

Darrera actualització: 02.02.2014 | 23:40