III Mostra de Teatre de Secundària

Dilluns, 20 de maig de 2019 a les 11:00

El TA de Llinars va acollir una nova edició de la Mostra de Teatre de secundària, que el passat 17 de maig de 2019 va celebrar la tercera edició.

La Mostra, organitzada per l’Ajuntament de Llinars, està adreçada als centres d’Educació Secundària del Vallès Oriental i Baix Montseny que durant el curs escolar realitzin activitats teatrals. Els instituts que hi van participar van ser: l'institut Reguissol de Santa Maria de Palautordera, l’institut Can Record de Sant Esteve de Palautordera, l'institut Giola de Llinars, l’institut Vilamajor de Sant Pere de Vilamajor, l’escola Ginebró i aquest any s’hi ha adherit l’institut Pla i Marcell de Cardedeu.

L’objectiu de la Mostra és fomentar el consum de la cultura a través del teatre, ja sigui com actriu/actor o com a espectador; i posar en valor el món de les arts escèniques.

El format de la Mostra s’ha mantingut com en les dues edicions anteriors:  representacions de 15 a 20 minuts aproximadament. L’activitat, que ha estat presentada i conduïda per l’Àlex Romero, constitueix una autèntica mostra representativa del treball que s'ha fet durant el curs, en què cada actor/actriu se senti únic/a i imprescindible i on els/les alumnes que no poden aconseguir un paper rellevant formin part imprescindible de la representació. En aquest sentit la decoració de l'escena no precisa de grans muntatges ni de vestuaris vistosos, sinó del desenvolupament personal i grupal de l’alumnat.

Darrera actualització: 20.05.2019 | 13:12