Jornada de portes obertes de l'Hort comunitari de Llinars

Dimarts, 18 de maig de 2021 a les 12:00

La Cooperativa d'iniciatives sostenibles Tarpuna organitza una jornada de portes obertes adreçada a totes les persones i entitats de Llinars que vulguin conèixer el projecte de primerà mà i, alhora, donar a conèixer el treball comunitari i l’impacte positiu que genera el mateix en el benestar de les persones.

Aquest projecte es va iniciar l'any 2017 de manera més informal arrel de la cessió d'un espai d'hort al costat de les piscines per part de l'Ajuntament de Llinars a la Cooperativa Tarpuna, i es va consolidar el 2019 amb la implicació de l'àrea de Serveis Socials.

L'impacte dels horts comunitaris va molt més enllà de l'abastiment d'aliments frescos ja que esdevenen un espai on es fomenten les relacions socials, l'empoderament i el benestar general de les persones que hi participen.

Durant aquests anys han passat pel projecte persones amb diferents realitats però amb un tret comú, la valoració positiva i els beneficis de caràcter personal i social que la participació a l'hort els ha comportat.

La jornada tindrà lloc el proper dimarts 1 de juny a les 10.30 h
Ubicació de l'hort comunitari: carrer Mogent s/n, al costat de les piscines Pere Planas.
➡️ Si voleu assistir-hi envieu un mail 📧 a info@tarpunacoop.org

Informació sobre la Cooperativa Tarpuna a la seva pàgina web🌐 www.tarpunacoop.org

Darrera actualització: 04.06.2021 | 12:51