L’11 de novembre, primera jornada i trobada de joves LGTBIQ+ del Vallès Oriental

Dijous, 2 de novembre de 2023 a les 00:00

La Vallès Queer! està organitzada pel Consell Comarcal i La Vorera i tindrà lloc a Cardedeu

El pròxim dissabte 11 de novembre tindrà lloc la Vallès Queer!, la primera jornada i trobada de joves LGBTIQ+ del Vallès Oriental. Organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i el col·lectiu LGBTIQ+ del Baix Montseny La Vorera, l’esdeveniment es farà a la Fàbrica Tèxtil Rase, de Cardedeu, i inclourà tallers, actuacions i intercanvi d’experiències des de les 11.00h fins a la 01.00h de la matinada.

Segons informa el Consell Comarcal, l’objectiu de la jornada és esdevenir “un espai d’intercanvi d’experiències entre els i les diferents joves del Vallès Oriental de l’àmbit LGBTIQ+, i ser un punt de trobada entre joves organitzades i d’altres que no ho estan”.

La jornada comptarà amb diferents actes on es podran escoltar “algunes de les experiències de la realitat rural d’una persona jove LGBTIQ+, així com la realitat pròpia de la comarca en aquest àmbit”. També es faran diversos tallers sobre diversitat sexual i de gènere, drag queer i actuacions musicals i teatrals.

Els organitzadors conviden la joventut de la comarca –indiferentment de la seva orientació sexual i identitat de gènere- a assistir a la jornada i participar-hi. Les persones interessades s’han d’inscriure a través d’aquest enllaç.

La Vallès Queer! compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu, el SAI de Pineda de Mar i la Diputació de Barcelona, així com de col·lectius i entitats com La Paki de Cardedeu i Parlem Queer.

Tota la informació i el programa d’actes, en aquest enllaç.

Darrera actualització: 03.11.2023 | 12:00