La Colla Gegantera La Patufa celebra la Trobada Gegantera 2019

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 13:00

Una desena de colles van participar en la Trobada Gegantera el passat 11 de maig, una festa que, un cop l’any, aplega colles convidades d’arreu del territori per omplir els carrers de música, balls, festa, sentiment i tradició. Els amfitrions de la Trobada van ser la família gegantera de Llinars: en Rimbau i la Sibil·la de Corbera, en Guirbert i na Sança, l’isard i els capgrossos. Les colles convidades van ser les d’Avinyó, Martorell, Sant Antoni de Vilamajor, Granollers, Espluga de Francolí, Sant Pere de Vilamajor, La Batllòria, Dosrius i el Prat de Llobregat.

La plantada de gegants i l’inici de la cercavila es va fer, per primer cop, en un marc incomparable com és el pati del Castell Nou.

Un cop a la plaça dels Països Catalans, cada colla va fer la ballada presentant els seus gegants. Al final de l’acte i de manera excepcional, els gegants vells, en Miquel i la Pepeta, van fer una ballada a la plaça tot celebrant els seus 45 anys, estrenant faldilles noves i algun detall més del seu vestuari. A continuació van sortir els gegantons i els gegants nous que aquest any en celebren 5. Per últim va haver la ballada conjunta de totes les colles amb petards i pluja de confeti.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 13:40