La Fira dels Torrons de Llinars del Vallès acull més de 12.000 persones

Dilluns, 4 de desembre de 2023 a les 00:00

La 27a Fira dels Torrons de Llinars del Vallès ha complert totes les expectatives. La trobada ha tingut lloc aquest cap de setmana i s’ha consolidat com una cita imprescindible per gaudir en família i en el calendari dels primers actes nadalencs. Això s’ha demostrat amb el suport del públic: més de 12.000 persones s’han acostat a la zona del Castell Nou.

Els assistents han pogut gaudir de les 80 propostes de diverses disciplines artístiques i gastronòmiques, així com participar en la multitud de tallers, jocs i activitats que s’han fet i assistir als concerts i espectacles del programa. Unes opcions que han estat tot un èxit.

A més, els assistents han gaudit de l’oferta de nombrosos torronaires, artesans pastissers com Vallflorida xocolaters, guanyadors del premi al millor panettone d'Espanya, així com Maurici Cot, reconegut en diverses ocasions per la seva pastisseria inclusiva i amb productes sense gluten ni lactosa. També han pogut degustar les diversos opcions de food-trucks que hi havia disponibles i els maridatges de torró i vi.

La Fira dels Torrons ha tornat a recuperar el format de dos dies en cap de setmana i ha mantingut les característiques de ser una trobada d’accés gratuït, amb el petit creador i l’artesà gastronòmic com a protagonista i la inspiració nòrdica dels mercats nadalencs europeus. Tot plegat, en un Castell Nou i entorn com a marcs incomparables.

També cal destacar la importància del segell Biosphere. Llinars ja és una destinació certificada i està a punt de ser-ho, també, per la Fira dels Torrons. Una iniciativa que reforça el compromís del municipi amb la sostenibilitat i el turisme responsable.

Finalment, la Fira dels Torrons també destaca com a projecte social d’inclusió, d’integració, d’educació i de sostenibilitat. Per aquest motiu col·labora amb fundacions i associacions compromeses amb la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual, com la Fundació Baix Montseny i l’Associació Naturalistes del Montnegre i la Tordera.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Ramon, ha destacat la satisfacció per la fira d’aquest any: “Estem molt contents de com s’ha desenvolupat. De l’èxit rotund de participació, però també del volum de negoci que han tingut els comerciants i de la confiança que ens fan per seguir-hi participant”. Alhora, el regidor ha celebrat la resposta de les famílies a la multitud d’activitats en què han participat.

Darrera actualització: 04.12.2023 | 16:57