La Junta Local de Seguretat confirma les bones dades del 2023

Dijous, 18 de gener de 2024 a les 00:00

Aquest dijous, 18 de gener, ha tingut al Castell Nou la Junta Local de Seguretat per avaluar les dades i actuacions registrades en matèria de seguretat durant l’any 2023.

La sessió ha estat presidida per l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol, i ha comptat amb la presència dels regidors Joan Ramon i Josep Aixandri, a més del secretari de la Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona, Jordi Planella, i diversos comandaments dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Local.

La sessió ha servit per constatar les bones xifres que es van donar l’any passat a Llinars: els delictes i les infraccions es van mantenir estables, i un elevat percentatge del total (un 40%) es van concentrar a l’AP-7 al seu pas pel municipi.

A més, les dades demostren el bon resultat de les mesures que es van prendre l’any passat, com el tancament dels polígons per evitar concentracions de cotxes i els esforços per disminuir les ocupacions delinqüencials.

En aquest sentit, l’alcalde Martí Pujol ha celebrat que “tots els cossos de seguretat han confirmat la sensació de seguretat que hi ha a Llinars”. A més, ha emfatitzat “l’estreta col·laboració entre la Delegació del Govern, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Local per aconseguir-ho”.

Darrera actualització: 18.01.2024 | 15:59