La UAB reconeix l'Ajuntament de Llinars per tercer any consecutiu amb el segell Infoparticipa

Dimarts, 22 de setembre de 2020 a les 09:00

L’Ajuntament de Llinars ha estat reconegut amb el segell infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació pública local, amb un 100% (puntuació màxima) d’acompliment dels 48 indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB. 

La cerimònia d'entrega dels reconeixements es va celebrar el passat 21 de setembre, a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Enguany les mesures de prevenció davant la crisi sanitària provocada per la Covid19, van obligar a restringir la presencialitat. Són 122 les administracions catalanes que han assolit el Segell Infoparticipa i la necessitat de respectar l'aforament i la distància social han portat a limitar aquesta presencialitat als 36 ajuntaments que han assolit el 100%, els 5 guardonats amb el Premi extraordinari, les tres diputacions i els 6 consells comarcals.

El projecte Infoparticipa va ser desenvolupat al 2012 pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, per avaluar anualment la informació dels webs de les administracions públiques.

Consulta el Mapa Infoparticipa aquí.

Darrera actualització: 12.05.2021 | 10:31

Imatges

Segell Infoparticipa 2019 Segell Infoparticipa 2019