L’escola Ginebró, primer centre d’FP integrada del Vallès Oriental en activitats físiques i esportives

Dimarts, 12 de març de 2024 a les 00:00

L’Escola Ginebró de Llinars del Vallès ha estat autoritzada com a Centre de Formació Professional Integrada per a la família professional d’activitats físiques i esportives per part de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (FPCAT).

D’aquesta manera, el centre educatiu de Llinars esdevé el primer del Vallès Oriental en comptar amb aquest reconeixement com a centre formatiu de referència en aquest àmbit.

Segons detalla el centre, els centres de formació professional integrada “donen resposta a les necessitats de qualificació de qualsevol persona (de 16 a 67 anys), i per oferir itineraris formatius complets i d’especialització sectorial”. També destaquen que “són punts d'informació i orientació del servei d'acreditació de competències, i tenen personal habilitat com a assessors i avaluadors”.

El director d’FP del centre, Enric Matamala, ha destacat en un comunicat que “ser centre d’FP integrada és un reconeixement al nostra compromís amb l’FP i a la voluntat de teixir sinergies i col·laboracions amb el territori per donar resposta a necessitats reals”.

En esports, a més dels cicles formatius de grau mitjà GUIAMN i de grau superior EAS i CF, el Ginebró ofereix certificats de professionalitat 100% subvencionats en Condicionament Físic i Instrucció de Ioga, i cursos intensius de socorrisme aquàtic, a més de cursos complementaris de lleure, primers auxilis i nutrició esportiva, entre d’altres.

Darrera actualització: 15.03.2024 | 15:32