Llinars ha celebrat la 24a Fira dels Torrons

Dimecres, 9 de desembre de 2020 a les 09:00

Seguint tots els protocols establerts en matèria de seguretat, els dies 7 i 8 de desembre l'Ajuntament de Llinars ha celebrat una nova edició de la Fira dels Torrons. Una fira que, fins l'últim moment no estava clar que es pogués celebrar, a causa de les mesures que les autoritats sanitàries estan portant a terme per controlar la segona onada de rebrots generats per la Covid19.

Enguany la Fira s'ha celebrat en un indret diferent al de cada any, aquest ha estat el Castell Nou, un lloc idíl·lic i molt encertat per celebrar esdeveniments d'aquestes característiques.

Més de 8.000 persones han visitat la Fira durant aquests dos dies, que ha servit per donar un impuls al comerç local i de proximitat, un dels sectors que més està patint les conseqüències de la crisi.

La Fira també ha gaudit d'espectacles que han tingut molt bona acollida: l'espectacle inaugural del Sr. Galet i la Sra. Neula a càrrec de la Colla Gegantera La Patufa, que es va celebrar dues vegades per tal de donar cabuda a tot el públic que volia veure'l; l'espectacle infantil Zum, a càrrec de la companyia la Tresca i la Verdesca; i per acabar el concert de cloenda amb G de Gòspel, compost pel Cor Gòspel Llinars, Cor Gòspel Cardedeu, RockGòspel i en Clau de Gòpel. 

Darrera actualització: 18.12.2020 | 10:19