Llinars del Vallès capdavantera en Administració Digital Oberta

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 10:00

L’Ajuntament de Llinars del Vallès ha estat reconegut com un dels ajuntaments capdavanters en administració digital en la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta que atorga el Consorci AOC.

Des de la primera edició l’Ajuntament de Llinars del Vallès ha estat en el Top10 de Catalunya en el tram d’ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants.  En l’edició del passat any va quedar en segona posició i en l’acte celebrat ahir, la seva feina s’ha vist recompensada amb la primera posició.

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica en els ens locals i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Per conèixer quin és el grau de maduresa en la transformació digital d’un ens públic s’utilitza l’anomenat IMD (índex de maduresa digital) a través d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals.

Darrera actualització: 12.05.2021 | 11:02

Imatges