Llinars del Vallès és Vila Florida

Divendres, 27 de març de 2015 a les 14:14

A Llinars del Vallès fa temps que treballem per crear i mantenir espais enjardinats, per la millora de l’espai urbà i per gaudir d’un entorn més natural de convivència. 

Des de l’Ajuntament volen que aquest esforç per millorar els nostres espais verds sigui conegut i reconegut per la resta de Catalunya i per això enguany Llinars s'ha presentat al certamen de Vila Florida.

El Certamen de Vila Florida és una oportunitat de reconeixement a tot Llinars, no només a la millora i potenciació dels espais verds urbans sinó que també s’avalua la implicació de tot el municipi. Per aquest motiu animem a tots els llinassencs i llinassenques a participar activament amb fotografies d’espais verds de Llinars: balcons, terrats, jardins, carrers, comerços, taules decorades... i amb tot allò que vulgueu col·laborar. Podeu enviar les vostres propostes a llinarsflorit@llinarsdelvalles.cat o bé dirigir-vos a Mas Bagà.
Un altra manera de col·laborar és entrar a www.vilesflorides.cat i enviar la vostra participació particular a les categories de racons florits o espais florits.

Durant tot el 2015 es faran diferents actuacions per donar a conèixer la participació de Llinars al certamen.

NOTA: Envieu-nos les vostres fotos a llinarsflorit@llinarsdelvalles.cat