Llinars del Vallès guardonat en la 8a edició dels Reconeixements Administració Oberta

Dijous, 30 de març de 2023 a les 11:00

L’Ajuntament de Llinars ha assolit el segon lloc en el tram d’ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants, en la vuitena edició dels Reconeixements Administració Oberta celebrada el 29 de març de 2023 al Kursaal de Manresa.

L'objectiu d'aquest reconeixement, que atorga l'AOC (Administració oberta de Catalunya), és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital (IMD) que elabora l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals.

Enguany han estat guardonats 88 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa.

La feina realitzada a l’Ajuntament de Llinars s'ha vist reconeguda amb el segon lloc en la seva categoria, i està entre els tres ajuntaments més avançats de Catalunya segons l’Índex de Maduresa Digital juntament amb Parets del Vallès i Arenys de Munt.

 

Darrera actualització: 30.03.2023 | 12:15