L’Open Night 2019 omple de gent els carrers i places més comercials de Llinars

Dilluns, 8 de juliol de 2019 a les 11:00

Els passats 5 i 6 de juliol es va celebrar la sisena edició de l’Open Night, l’esdeveniment que promou el comerç de proximitat, el sector gastronòmic, la cultura, l’esport i el lleure, organitzat per la UBIC i l’Ajuntament.

La nit de de divendres, 5 de juliol, va tenir lloc l’Open Night +Comerç on un total de 26 establiments associats a la UBIC van obrir fins les 24 h, i bars i restaurants associats oferien menús a 7 euros.

“Alícia al País de les Meravelles” ha estat la temàtica escollida per la decoració dels carrers i els establiments, i per dinamitzar les activitats i els concursos. Tothom qui volia podia fer-se una selfie ben divertida amb l’Alícia i el barreter boig. Entre els actes que es van celebrar, el concert de Gòspel va aplegar un gran nombre de públic a la plaça Santa Maria.

Aquest any la Biblioteca s’ha incorporat a les activitats de l’Open Night, marcant l’inici de l’esdeveniment amb una gimcana familiar de proves relacionades amb el conte de l’Alícia, on al final es va sortejar el conte.

La nit de dissabte, 6 de juliol, l’esport, la cultura i els concerts van ser els protagonistes de l’Open Night +Llinars. De nou els carrers es van omplir de gent per gaudir de les actuacions que hi van tenir lloc: concerts, DJs, festival de patinatge i l’inici del FeStA, el festival de música d’estiu que va donar el tret de sortida amb Avo Kanto, a la pineda del Castell Nou.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 12:53