Més de 70 caixes recollides per Ucraïna.

Divendres, 4 de març de 2022 a les 00:00

Les caixes surten demà conjuntament amb les d'altres poblacions des de Granollers, està previst un nou enviament el dimecres 9 de març.

Aquest passat dimecres 2 i dijous 3 de març es va iniciar la recollida d’objectes de primera necessitat i menjar per enviar a Ucraïna.

S’han habilitat tres espais: Can Lletres, L’Ajuntament i el Pavelló 1 d’octubre per tal de fer la recollida.  Més abaix podeu consultar l'horari.

Aquest divendres dia 4 de març marxaran diverses furgonetes cap a Granollers, que després s'enviaran a Ucraïna conjuntament amb altres recollides. Fins al moment s'han recollit més de 70 caixes durant aquests dos dies, totes elles aportacions que han fet persones a títol particular i també de diversos comerciants.

La recollida s’ha realitzat gràcies a molts voluntaris que han participat desinteressadament i a persones de diverses entitats del poble, la setmana vinent està previst que torni a sortir un altre carregament cap a Ucraïna, a part de les aportacions voluntàries per part dels ciutadans, diverses entitats del poble s’estan organitzant per comprar materials que són més difícils d’aconseguir com mantes tèrmiques o fogonets.

Recomanem que si voleu continuar col·laborant, ens informen que no cal més roba (a excepció de roba tèrmica). Calen sobretot productes de primers auxilis, també fan falta llanternes i bolquers per adults.

Des de l’ajuntament volem agrair l’esforç que està fent la població de Llinars per ajudar en aquesta crisi, sobretot als voluntaris que de forma desinteressada hi han participat.

Algunes empreses i comerços que han participat i als que volem agrair la seva aportació són:

Can Carbonell

Zealia

Garbet

Todo Bueno

Calçats Massuet

Com Antany

Farmàcia Valenzuela

Farmàcia Perich

 

Horaris punts de recollida:

De dilluns de divendres.

Can Lletres de 10 a 13h.

Ajuntament de 10 a 13h.

Pavelló 1 d'octubre de 17 a 22h.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 00:16