Modificacions circulatòries

Dimecres, 11 de març de 2020 a les 14:00

Amb la finalitat d'augmentar la seguretat de la zona, la fluïdesa del trànsit i l'accessibilitat, s'han previst unes modificacions circulatòries al carrer Montseny i al passatge Cervantes que entraran en vigor el proper dissabte 14 de març.

El carrer Montseny passarà de ser de doble sentit de circulació a un de sol de baixada des del carrer Collsabadell fins l'avinguda de Pau Casals. L'aparcament es podrà fer a les dues bandes del carrer i per tant s'incrementaran les places disponibles pel veïnat. De la mateixa manera es faran noves places de càrrega i descàrrega que facilitaran l'accés als negocis presents i futurs. Tots els encreuaments disposaran de passos de vianants per augmentar la seguretat i accessibilitat dels vianants.

El passatge Cervantes canviarà de sentit de circulació i permetrà, connectant amb el carrer Ramon Llull, accedir a Can Boatell.

El semàfor a l'avinguda de Pau Casals en la cruïlla amb el carrer Montseny passarà a ser accionat únicament per facilitar el pas dels vianants. (Es farà uns dies més tard).

Som conscients que aquests canvis poden tenir un període d'adaptació per part de veïns i veïnes i usuaris, i per tant us demanem que extremeu la precaució i us agraïm la vostra col·laboració.

Darrera actualització: 12.03.2020 | 10:43

Imatges