Ni la pluja atura els Reis Mags d'Orient a Llinars

Dissabte, 6 de gener de 2024 a les 11:15

Ni la pluja que ha caigut aquest divendres a Llinars del Vallès ha aturat els Reis Mags d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a la vila abans de protagonitzar de la nit més màgica de l'any.

Ses Majestats han iniciat el seu recorregut a L'Esportiu. Acompanyats pels seus patges i pel Patge Llibreter, el Patge dels Regals, el Carboner, la Senyora Neula, el Senyor Galet, la Nandina, el Patge Pipot, i música i ball en directe, la comitiva ha enfilat fins al Castell Nou. Ho han fet per l'avinguda Pau Casals, on els esperaven milers de persones que, tot i la pluja, no s'han volgut perdre l'ocasió de saludar-los.

Un cop al castell, els reis s'han situat al pati d'armes a conseqüència de la constància de la pluja que ha caigut aquest divendres al vespre a Llinars. Allà han rebut un per un els més petits i les seves famílies i acompanyants.

La Cavalcada i el Campament Reial s'han dut a terme amb la col·laboració de l'Associació Dones de Llinars, Ball de Diables La Piula, Colla Gegantera la Patufa, Batukem Llinars, Associació la Gresca Musical, Associació de Defensa Forestal (ADF) i Pagesos de Llinars.

 

Darrera actualització: 06.01.2024 | 11:34

Imatges