Parc de Nadal Solidari 2022

Dimarts, 3 de gener de 2023 a les 10:00

Les tardes del 27 al 30 de desembre, els Pavellons Municipals i la Plaça dels Països Catalans de Llinars, van acollir el tradicional Parc de Nadal Solidari, que s’organitza des de l’espai Jove la Masoveria i compta amb moltes activitats i tallers per a infants i joves de totes les edats.

De dimarts a divendres s'ha pogut trobar inflables, zones infantils de racons, espai esportiu, zona de circ, la Pista d'Scalextric a càrrec de SLOT Llinars i el Taller d'Escacs a càrrec d'Escacs Llinars.
Però això no ha sigut tot. Cada dia s'ha comptat amb un taller o show diferents: taller de gòspel a càrrec del Cor Gospel Llinars, manualitats nadalenques a càrrec del Club Social la Torrassa i la Fundació Lar, exhibició d'arts marcials a càrrec d’Energym, la Paradeta solidària pel càncer infantil a càrrec de la Comissió de la Xocolata Solidària pel Càncer Infantil de l'AFA Damià Mateu, show d'improvisació musical a càrrec de la MasoRecords, tallers de danses a càrrec de l’Esbart Dansaire i de dibuix a càrrec de la MasoArt.

Com cada any, per accedir al Parc no ha fet falta pagar entrada, l'únic que s'ha demanat ha sigut un aliment de llarga durada que es farà arribar a Càritas Llinars o material solidari per Ucraïna.

Un any més el Parc ha estat tot un èxit de participació i grans i petits han pogut gaudir de 4 tardes plenes d’activitats i diversió!

Darrera actualització: 09.01.2023 | 14:26